Seminee Gaz - Eco Line

Eco
Line

Gama Eco Line reprezinta clasicele focare pe gaz, cu arzatorul la partea de jos, peste care sunt amplasati butucii ceramici.

Toate focarele pe gaz KalFire folosesc cea mai buna automatizare din domeniul semineelor pe gaz, dar si sistem de siguranta prin ionizare. Foarele Kalfire sunt foarte usor de controlat, utilizand o telecomanda cu multiple functii. Focarele pe gaz pot avea, optional, butuci ceramici, pietricele ceramice albe sau negre, in functie de asteptarile fiecarui client.

Toate focare pe gaz au un sistem de evacuare special -"balance flue"-ce permite adaptarea semineului aproape in orice situatie, la orice tip de casa/apartament.

Focarele din gama Eco Line sunt din otel, cu o grosime de 4 mm si ofera posibilitatea alegerii interiorului, disponibil in 3 variante: Interior din Otel negru, Lamella, Design si sticla neagra.

Produse
similare

Cerere de
ofertă

Alege modelul preferat de șemineu și completează formularul de contact. Odată înscrisă cererea de ofertă, un reprezentant Șeminee Expert va prelua comanda și vei fi contactat pentru consultanță specializată pentru a determina condițiile tehnice pentru a beneficia de confortul unui șemineu la tine acasă.