Seminee Norvegia

 Incalzim casa ecologic si economic!

Stand in fata focului care arde intr-un semineu Nordpeis nu vei avea niciun sentiment de vinovatie cu privire la poluare, mai mult decat atat, te vei bucura de o ardere aproape completa, focarul Nordpeis avand sistemul de dubla combustie care transforma gazele arse si particulele din acestea in caldura. Cu mare accent pe arderea curata , tehnologia semineelor Nordpeis face ca acestea sa respecte cele mai stricte norme europene cu privire la emanatii, dar si siguranta in exploatare.
Un semineu Nordpeis, semineu cu ardere curata, consuma cu 50% mai putin lemn si aer de ardere fata de marea majoritate a focarelor concurente , focare care au costuri apropiat de acesta.

Arderea:

Aerul primar asigura o aprindere facila iar in momentul in care focul incepe sa cuprinda toate lemnele din interior, usa poate fi inchisa de tot.
Aerul secundar (aerul de combustie) este aerul ce alimenteaza arderea in momentul in care usa este inchisa si determina intensitatea focului.
Aerul tertiar este aerul preincalzit ce intra prin partea superioara, deja cald, este aerul ce asigura arderea gazului si a particulelor din acesta; datorita acestui tip de ardere, deasupra cosului de fum nu veti observa fum, ci doar o caldura degajata. Fumul de deasupra cosului ne avertizeaza  ca avem o combustie ineficienta sau lemn neadecvat.


SEMINEE EXPERT
BUCURESTI - ROMANIA

Tel:  +4 0721 280 587
        +4 0784 292 820
        +4 0744 207 437
Fax: +4 031 8169286
Email: office@seminee-expert.ro

SHOWROOM CU SEMINEE FUNCTIONALE
Strada Toamnei, Nr 27, Sector 2, Bucuresti
Tel: +40 21 659 65 19Blog Seminee Expert
Bog CosCeramic.ro

Recomandari

Focare norvegiene

Focare norvegiene

Focare semineu cu samota

Focare samota