Ne-am hotarat sa facem acest buton , "seminee stil industrial" ca raspuns la trendul spre care se indeapta stilul arhitectural predominant pentru 2017-2018.

Ascultand piesa lui Carlos Santana si vazand propunerile pentru 2017 ale producatorilor de seminee  cu care lucram, ne-a inspirat pentru acest titlu: Black Magic Fire! Black pentru ca negrul si antracitul domina obiectele decorative, mobila, semineele si peretii ce vor scoate in evidenta diferite obicete decorative.

Multe nu prea sunt de spus, este clar ca producatorii exclusivisti duc semineele foarte eficiente departe si din punct de vedere estetic, venim cu propuneri de seminee moderneseminee ce combina stilul industrial cu cel traditional.

Indiferent de tipul de combustibil ales, orice semineu are nevoie de o evacuare, de un cos de fum, acesta putand avea aceeasi culoare ca partea decoraiva. Semineele pe Gaz, lemn sau Bioetanol pot avea parti decorative diversificate, metalice sau din silicat de calciu, vopsite in culorile ce domina stilul actual, stilul industrial.

Mai jos puteti gasi cateva dintre propunerile producatorilor de seminee exclusiviste , de seminee altfel, cu care lucram si cu care ne mandrim de peste 10 ani la nivel national.

Atelierul Seminee Expert poate realiza la comanda orice tip de parte decorativa, orice forma, la culorile dorite . Producatorii semineelor cu care lucram executa la comanda focare pe gaz sau lemn, focare atipice si speciale.SEMINEE EXPERT
BUCURESTI - ROMANIA

Tel:  +4 0721 280 587
        +4 0784 292 820
        +4 0744 207 437
Fax: +4 031 8169286
Email: office@seminee-expert.ro

SHOWROOM CU SEMINEE FUNCTIONALE
Strada Toamnei, Nr 27, Sector 2, Bucuresti
Tel: +40 21 659 65 19Blog Seminee Expert
Bog CosCeramic.ro

Recomandari

Focare norvegiene

Focare norvegiene

Focare semineu cu samota

Focare samota