Recuperatoare seminee

 Recuperatoare aer/apa

Recuperatoarele de aer/aer sunt elementele ce se pot adapta pe lungimea evacuarii dintre focar si cosul de fum, fiind elementele ce pot recupera eficient o temperatura importanta , temperatura ce ar fi putut fi evacuata pe cosul de fum.In trecut, recuperatoarele erau foarte folositoare mai ales focarelor putin performante , focare de seminee ce dezvoltau o temperatura foarte ridicata la evacuare (peste 300-350 grade). In prezent aceste elemente sunt folosite in special pentru cei au transformat semineul in sursa principala si mai ales eficienta a casei si pot fi adaptate unei game foarte mari de focare pentru seminee.
Recuperatoarele de apa tranforma semineul nostru in termosemineu,Recuperatorul de apă poate fi montat rapid și ușor, pe cele mai multe focare de semineu fabricate  avand  o serpentina specială de cupru dublu, care este capabila de a recupera și de a transfera până la 3,2 kW  din gazele arse . Diverse accesorii pot ajuta la conectarea focarului la o încălzire centrală existenta, inclusiv automatizari care permit cooperarea diferitelor configurații cu echipamente moderne, cum ar fi: cazane cu gaz, cazane de cărbune  sau panouri solare.

Adaptarea recuperatoarelor se recomanda a fi executata doar de catre specialisti cu experianta in domeniul semineelor si doar cu materiale ce au certificari europene.

Seminee Expert va sta la dispozitie cu solutiile tehnice constructive pentru realizarea proiectului dumneavoastra in conditii optime, la costuri rezonabile.SEMINEE EXPERT
BUCURESTI - ROMANIA

Tel:  +4 0721 280 587
        +4 0784 292 820
        +4 0744 207 437
Fax: +4 031 8169286
Email: office@seminee-expert.ro

SHOWROOM CU SEMINEE FUNCTIONALE
Strada Toamnei, Nr 27, Sector 2, Bucuresti
Tel: +40 21 659 65 19Blog Seminee Expert
Bog CosCeramic.ro

Recomandari

Focare norvegiene

Focare norvegiene

Focare semineu cu samota

Focare samota