In domeniul cosurilor de fum si al semineelor, este important ca fiecare beneficiar sa creada in recomandarile specialistilor, in echipa noastra si pentru asta, ne-am gandit ca ar fi bine sa ne prezentam, pe scurt, pentru transparenta si din respect pentru toti cei care intra in contact cu noi, dar si sa prezentam stilul nostru de lucru si procedurile Seminee Expert.
Suntem o echipa tanara, o echipa in continua dezvoltare, orientata spre a invata lucruri noi, cu ambitie si pasiune in tot ceea ce face. Echipa Seminee Expert ajuta si sustine fiecare client pentru alegerea optima a semineului, atat din punct de vedere estetic, dar si functional. 

De ce Seminee Expert?

Pentru ca am combinat lipsa compromisului la calitate  cu poezia si jazz’ul in casele clientilor nostri. Da, clientii nostri sunt altfel, pun accent pe siguranta si calitate. Lunga experienta si pasiunea noastra pentru seminee si unicitate au facut in fel incat nucleul sa fie unul foarte stabil, recomandarile si relatia cu toti cei care intra in contact cu noi ne recomanda cu raspundere si seriozitate.

De ce promovam seminee si cosuri de fum profesionale ? -Pentru ca investitia caselor din Romania in Sursele Alternative De Caldura trebuie sa fie facuta inteligent si pentru a da valoare si siguranta locuintei dumneavoastra.

De ce am parcurs mii de km in cautarea semineelor si cosurilor de fum de calitate?-Pentru  ca suntem intr-o  cautare permanenta, de calitate si frumos, mai ales pentru ca ne place sa invatam de la cei mai buni!

De ce suntem inca implicati la fel de puternic, chiar daca au trecut mai mult de 10 ani? -Pentru ca este pasiunea noastra, nimic nu se face oricum, sau “merge si asa”, la noi nimic nu “merge si asa”!

Facem parte din A.S.F.O.C.H (Asociatia Hornarilor,Constructorilor de Cosuri de Fum si Seminee) si suntem mandri de asta, impreuna schimbam mentalitati!

Seminee Expert participa in fiecare an la expozitiile de specialitate din Romania, direct sau prin intermediul partenerilor locali din orasele mari. Cea mai importanta participare este cea la Expo-Ambient.Romexpo. De 5 ani Seminee Expert participa la aceasta expozitie, fiind si cea mai importanta expozitie de profil. In cadrul expozitiilor anuale Seminee Expert prezinta noi produse, seminee si termoseminee eficiente , Surse principale de caldura sau surse alternative si sisteme de cosuri de fum profesionale fabricate in Germania si Olanda.

Atelierul de creatie Seminee Expert implementeaza si realizeaza seminee si proiecte speciale, proiecte propuse de catre Inginerii Seminee Expert, conform schitelor 3D realizate si agreate de catre arhitectii si clientii care intra in contact cu noi.
Depozitul central Seminee Expert se afla la cca 25 km de Bucuresti, in Bragadiru, si contine stocuri importante de cosuri de fum ceramice si din inox, dar si focare si silicat de calciu. Prin sustinerea stocurilor venim in intampinarea clientilor nostri, optimizand durata realizarii semineului sau cosului de fum.
In tara , partenerii Seminee Expert au depozite strategice, fiind tot timpul pregatiti cu stocuri minime pentru zonele respective. In acest moment Seminee Expert se poate lauda cu stocuri in cele mai importante orase din Romania :Bucuresti, Constanta, Bacau, Iasi, Sibiu , Pitesti, Baia Mare, Cluj. 

Servicii oferite : Proiectare seminee si cosuri de fum.
                           Dimensionare cosuri de fum.
                           Montaj seminee, termoseminee, sobe si cosuri de fum profesionale.
                           Necesar termic, asistenta tehnica, scolarizare si pregatire tehnica pentru toti distribuitorii autorizati Tona-Seminee Expert SRL.
                          Masuratori si Schite 3D.
                          Executie parti decorative personalizate, clasice, rustice, moderne sau tip sculptura, In Atelierul propriu, din Bucuresti.
                          Mentenanta si curatare autoziata pentru cosuri de fum si seminee/termoseminee.

O parte din deplasarile si scolarizarile noastre :

 1. 2007-pregatire tehnica in cadrul companiei Dru, Companie producatoare de seminee si sobe-Olanda
 2. 2007- pregatire tehnica in cadrul Companiei Brunner, producator de seminee,termoseminee-Germania
 3. 2008-pregatire tehnica in cadrul companiei Nordstar, filiala a companiei Nordpeis-Norvegia. Companie producatoare de seminee si parti decorative.
 4. 2008- pregatire tehnica in cadrul companiei Piazzetta, Companie producatoare de seminee-termoseminee-parti decorative-Italia
 5. 2008-pregatire tehnica in cadrul companiei Palazetti, Companie producatoare de seminee si sobe-Italia
 6. 2009-pregatire tehnica in cadrul companiei Nordstar, filiala a companiei Nordpeis-Norvegia. Companie producatoare de seminee si parti decorative.
 7. 2009-pregatire tehnica in cadrul companiei Spartherm, Companie producatoare de seminee, termoseminee si sobe-Germania
 8. 2010-Pregatire tehnica in cadrul companiei Tona Schornsteine, Companie producatoare de sisteme cosuri de fum-Germania
 9. 2011-Pregatire tehnica in cadrul companiei Element4, Companie producatoare de seminee - Olanda.
 10. 2012-Pregartire tehnica in cadrul companiei Hajduk, Companie producatoare de seminee, termoseminee, sobe si parti decorative-Polonia
 11. 2012-Pregatire tehnica in cadrul companiei Metaloterm Eontop, Companie producatoare de cosuri de fum din inox-Olanda
 12. 2014-Pregatire tehnica in cadrul companiei Polyflam, Companie producatoare de seminee si sobe-Franta
 13. 2015-Pregatire tehnica in cadrul companiei Nordflam, Companie producatoare de seminee si sobe-Polonia
 14. 2015-Pregatire tehnica in cadrul companiei Eurokom, Companie producatore de seminee si parti decorative.-Polonia 
 15. 2016Pregatire tehnica in cadrul companiei Carbel, Companie producatoare de seminee si sobe-Spania
 16. 2016-Pregatire tehnica in cadrul companiei Kal-Fire, Companie producatoare de seminee-Olanda
 17. 2016-Pregatire tehnica in cadrul companiei Element4, Companie producatoare de seminee-Olanda

*la multi dintre cei sus mentionati mergem des, suntem la zi cu noutatile din domeniu si invatam lucruri noi, alaturi de echipa noastra si de partenerii nostri din tara. Multi ne plac, altii nu, drept pentru care am ramas alaturi de :
Seminee NORDPEIS,Cosuri de fum TONA, Cosuri de fum METALOTERM,Seminee ELEMENT4,Seminee HAJDUK,KAL-FIRE,Seminee SPARTHERM,Silicat de calciuSKAMOL, Seminee CARBEL

SEMINEE EXPERT
BUCURESTI - ROMANIA

Tel:  +4 0721 280 587
        +4 0784 292 820
        +4 0744 207 437
Fax: +4 031 8169286
Email: office@seminee-expert.ro

SHOWROOM CU SEMINEE FUNCTIONALE
Strada Toamnei, Nr 27, Sector 2, Bucuresti
Tel: +40 21 659 65 19Blog Seminee Expert
Bog CosCeramic.ro

Recomandari

Focare norvegiene

Focare norvegiene

Focare semineu cu samota

Focare samota