Seminee-Termoseminee Carbel! - Seminee Expert

Seminee-Termoseminee Carbel!

Seminee-Termoseminee Carbel!

Seminee-Termoseminee Carbel!

Publicat de Mugur Mazilu13.10.2016

In urma cu cateva saptamani va prezentam un nou producator de sobe, seminee si Termo-seminee : Carbel!

Istoria de peste 59 Ani in domeniul sobelor si semineelor isi spune cuvantul, Carbel avand o gama variata de focare si sobe, focare placate la interior cu Vermiculita, Termota sau Samota, lasand clientului libertatea de a alege interiorul  focaruluisi tipul/modelul ramei exterioare.

In spatele Semineelor si a Brand’ului Carbel am gasit ambitia a 3 frati ce au primit afacerea de la tatal lor, unul din inspiratii inventatori de sobe si “termo-sobe” din Spania,ambitie ce duce la extrem tesatarea si arderea aproape perfecta in interiorul foacarelor. Batranul inca traieste si aproape zilnic face turul micutei fabrici pentru a se asigura de bunul mers al lucrurilor.

Toti cei 3 frati lucreaza in fabrica lor din orasul Valencia , zi de zi adaptand si inventand noi modele, dar si analizand minutios toate materialele pe care le asambleaza si sudeaza acolo. Cu un laborator propriu de testare, Carbel se poate lauda cu o gama de focare ce au cele mai stricte norme europene si cele mai bune materiale folosite, acoperind aproape toate cerintele din domeniu semineelor, termoseminee si sobe din Europa.

Am asistat si la  teste, alegand  un focar  din stocul impresionant pe care il detine Carbel si am fost impresionati de tipul arderii,  de rezultatul emisiilor si emanatiilor, dar si eficienta si consumul foarte redus de lemn. Am fost asistati de catre unul din prorietari si pe parcusul a cateva ore, am primit raspuns la orice intrebare , primind explicatiile , dar si multe altele in plus, lucru ce ne-a surprins, crezand initial ca stim aproape totul despre seminee si sobe.

“Urmarind tendinta in design interior spre modern si minimalist, ne-am gandit sa implementam Carbel in Romania. Firma ce produce sobe si seminee de la 1957,este o afacere de familie ce implementeaza focare si sobe cu linii moderne, fiind aliniate la cele mai stricte norme europene in vigoare fiind putin poluante.Experienta Carbel a ajustat si imbunatatit tipul arderii, ajungand la un randament de peste 80% pentru multe variante de focare.Focarele sunt din otel masiv, placate cu TermotaVermiculita sau Otel la interior, oferind posibilitatea clientilor sa iti aleaga interiorul, dar si rama exterioara, rama care poate sa fie cu 3 – 4 laturi, Cristal sau Tip Tablou, de diferite dimensuni/adancimi.Focarele Carbel  au dubla combustie si ardere curata.cca 4-13 kw pentru focarele cu aport aer si 15-23 KW si 25-32 KW SI 85% eficienta la cele doua variante de termoseminee.”

Revenim cu filmulete si prezentari pentru cateva modele de seminee Carbel!

SemineeExpert!

Alte articole de blog

Cos ceramic Tona san. Prezentare.

TONA san Potrivit tuturor tipurilor de combustibili indiferent de umiditate, condens, agresivitatea acizilor si temperaturi ridicate, TONAsan ofera cea rapida, usoara si inteligenta metoda de reabilit...