Seminee Cluj

Seminee Expert si Tona Sisteme De Cosuri au acum un partener cu experienta si in Cluj, orasul in care nu au fost foarte prezenti pana la inceputul anului 2017.

Seminee Cluj ofera aceleasi produse de calitate, oferind “pachetul complet” : servicii de montaj, dimensionare, masuratori si sfaturi tehnice cu privire la necesarul termic. Partile decorative executate cu echipa proprie de montaj, echipa cu experienta de peste 10 ani in domeniul semineelor, sobelor si a cosurilor de fum profesionale.

Clujul este orasul in care exista multe firme ce comercializeaza seminee si cosuri de fum, ajungand sa fie unul dintre cele mai importante orase din Romania la comercializarea de seminee si cosuri de fum profesionale.

Si in Cluj “lupta” importiva mentalitatii gresite este aproapre castigata datorita parteneriatul dintre Seminee Expert si Seminee Cluj !

In cel mai scurt timp o sa va punem la dispozitie mai multe detalii despre vitorul showroom din Cluj, dar si despre activitatea si semineele realizate

www.seminee-expert.ro                                              www.tona.ro

Seminee Sibiu

Seminee Expert si Tona Sisteme De Cosuri au in Sibiu unul dintre cei mai buni reprezentanti si parteneri din Romania : Mincons Prest SRL, firma reprezentata de fratii Draghici, doi oameni  foarte ambitiosi cu experienta de lucru in tarile vestice, cu viziune si ambitia de a schimba mentalitatea locala cu privire la arderea lemnului in interorul caminului.

Am inceput parteneriatul in urma cu cativa ani, au urmat cursurile organizate de catre producatorii seriosi de seminee si cosui de fum : Kalfire, Spartherm,Element4,  Nordpeis, Hajduk, Metaloterm Eontop si Tona Sisteme De Cosuri decisi sa nu faca compromisuri la calitate si sa devina specialisti, nu doar comercianti. Echipele lor de montaj au doar oameni de calitate, calificati si instruiti, la multe dintre lucrari ii veti gasi chiar pe cei doi asociati, muncind cot la cot alaturi de ei.

Sibiul este orasul in care exista multe firme ce comercializeaza seminee si cosuri de fum, ajungand sa fie unul dintre cele mai importante orase din Romania la comercializarea de seminee si cosuri de fum profesionale.

Si in Sibiu “lupta” importiva mentalitatii gresite este aproapre castigata datorita parteneriatul dintre Seminee Expert si Mincons Prest-Sibiu! Toti oamenii importanti din zona ii contacteaza pe cei doi in vederea achizitionarii unei surse de caldura .

Unde ii puteti gasi ?

La intrarea in Sibiu, in parcarea principala a magazinelor mari puteti gasi “Vitrina Cu Seminee” si in Selimbar , Str Nicolae Barna, nr 47 A, acolo veti gasi seminee functionale si parti decorative personalizate, dar si depozitul ESS-Sibiu.

  seminee.sobe.termoseminee.cosuri de fum profesionale.centrale termice

 

www.seminee-expert.ro                                                           www.tona.ro

SemineeExpert Oltenia!

Stiam de bun inceput, in urma cu peste 10 ani , ca va fi greu sa gasim parteneri zonali , mai ales in tara, in orasele importante, si asta nu din cauza faptul ca nu se gasesc oameni si firme care comercializeaza si monteaza seminee si cosuri de fum profesionale, dar din cauza faptului ca oamenii si firmele care NU fac rabat de calitate sunt pe cale de disparitie sau plecati de mult in tari straine. Oameni care accepta pregatire specializata, care isi sacrifica timp pentru a deveni buni in ceea ce fac si pun calitatea si siguranta pe primul plan.

Seminee Expert SRL are o retea de parteneri zonali, parteneri de cea mai buna calitate, oameni care sunt alaturi de noi, in incercarea de a schimba mentalitatea romaneasca care ne-a tot invatat ca “merge si asa”!

Ne simtim mandri, dar si obligati sa prezentam si sa vorbim despre partenerii nostri zonali, mai ales ca vom incepe cu SemineeExpert Oltenia! Firma reprezentata  prin Cristian Caileanu, un om special, simplu si onest, un om cu viziune care ne-a facut sa ne schimbam parerea despre orasul  Craiova, orasul Craiovei Maxima, oras unde se gaseste teatrul national Marin Sorescu, un oras cu istorie si farmec , dar care nu straluceste in dezvoltare , mai ales in domeniul nostru, cel al constructiilor  si amenajarilor interioare.

Parteneriatul cu SemineeExpert Oltenia a inceput de la inceputul anului 2016 si ne-a depasit toate asteptarile, mai ales ca am fost sceptici in  a accepta faptul ca o firma novice in domeniul nostru doreste sa ne foloseasca numele : Seminee Expert! 

Seminee Expert Oltenia este partenerul nostru zonal, dar si firma care nu face rabat de la calitate, firma care comercializeaza doar  produse recomandate si importate de catre Seminee Expert si Tona Sisteme De Cosuri , incearcand alaturi de noi sa implementeze Sursele Alternative De Cladura, calitatea si siguranta.  Seminee Expert , Tona Sisteme De Cosuri si Seminee Expert Oltenia  formeaza o echipa extraordinara care isi doreste sa implementeze, intr-o piata sugrumata de produse de o calitate indoielnica, Sursele Alternative De Cladura, calitatea si siguranta utilizatorilor.

Atasat puteti gasi pozele cu ultimul sistem de incalzire alternativa propus , gandit si montat de catre Seminee Expert Oltenia, sistem ce contine Focar Hajduk-Volcano 1VTH, focar din otel, placat cu samota acumulatoare la interior, dubla combustie, ardere curata, 260 kg, 84% eficienta, geam dublu, priza aer extern, focar din noua generatie Hajduk-cf Normelor Germane, 5,5-18 kw .Cos de fum Tona Din, singurul cos de fum ceramic din piata romaneasca fabricat integral in Germania, garantat 30 ani si Silicat de calciu Skamotec 225.

Seminee Expert Oltenia este firma care comercializeaza si monteaza  seminee Nordpeis(cele din gama fabricata in Suedia-Nibe), Seminee Kalfire (focare fabricate in Olanda), Seminee Hajduk, Cosuri de fum ceramice Tona , Cosuri de fum Metaloterm Eontop si silicat de calciu Skamotec225 (Skamol-Danemarca). Fiind o afacere de familie atentia acordata detaliilor de montaj sunt foarte stricte si rezultatele sunt uimitoare. Craiova are acum un reprezentant serios , calitatea si seriozitatea fiind punctele forte ale SemineeExpert Oltenia!

Revenim cu articole despre alti reprezentanti Seminee Expert din tara!

www.seminee-expert.ro